IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

» Humans «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Emily Thorne
Administrator
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Female
Age: 24 years
Partner: Just as there are two sides to every story, there are two sides to every person. One that we reveal to the world and another we keep hidden inside.

BerichtOnderwerp: » Humans « vr maa 14, 2014 8:41 pm

HUMANS

» May the odds be ever in your favor «
De mensen die hier op Never ending games leven, zijn afkomstig van de districten of van het capitool. Ze kunnen dus onmogelijk van buitenaf komen, omdat vluchtelingen nooit ver zijn gekomen in het oude Panem. Ze hebben eindelijk een stukje van hun vrijheid terug en de meesten proberen met alle macht weer een nieuwe beschaving te maken, districten vallen hierbij uit elkaar en zelfs grote groepen van het capitool vallen uit elkaar; omdat iedereen iets anders wil hebben. Groepen ontstaan en de oorlog is eigenlijk nog steeds niet afgelopen. Want het is menseigen dat ze hun ding willen doordrijven en de argwaan tussen capitool en de districten is er nog steeds.

Wapens
Mensen bezitten over wapens, deze wapens zullen voornamelijk zwaarden, messen, pijl en bogen en noem maar op zijn. Dit zijn dus wapens die ze gemakkelijk kunnen maken uit de natuur, de geweren en de wapens die in het oude panem werden gemaakt zijn er wel nog steeds, maar het aantal kogels wordt steeds kleiner. Onthoud dus dat je realistisch moet zijn met je wapens, vooral als je een vuurwapen hebt, deze zal uiteindelijk opraken en zonder nieuwe kogels kun je er niks mee; bovendien zijn kogels moeilijk te vinden. Sommige mensen vechten tegen de mutilanten om na hun dood van hen wapens te maken, ze gebruiken hun scherpe klauwen, hun tanden et cetera om zichzelf nog beter te kunnen redden in deze wrede wereld.

_________________
When everything you love has been stolen from you,
sometimes all that you have left is revenge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://neverendinggames.actieforum.com

» Humans «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IMPORTANT :: Handbook :: Information-
[/size]