IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Fenrir BlacLyko

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Fenrir BlacLyko
Class Three Mutilant
avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 23-03-14
Leeftijd : 22
Woonplaats : Somewhere in Belguim

Character sheet
Gender: Male
Age: 4 years
Partner: Nope

BerichtOnderwerp: Fenrir BlacLyko zo maa 23, 2014 7:18 am

Fenrir ‘C12’ BlacLyko
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.


Voornaam: Fenrir
Achternaam: BlacLyko
Bijnamen: Fen
Leeftijd: 4 years
Geslacht: Male
Seksualiteit: Hetero
Soort: Mutilant
Class: 3Karakter

Fenrir is een zeer rustig person, ondanks dat hij eigenlijk een wolf is. Wolven zijn nooit echt van naturen woest of bloeddorstig geweest dus is Fenrir dat ook niet. Hij heeft grotendeels van zijn leven door gebracht in een Roedel, en die Roedel was eigendom van het Capitool. In die roedel werd vooral respect voor je hogere geleerd en er was ook een sterke band met elk lid van de roedel. Als gevolg was Fenrir nooit echt vijandig of agressief gereageerd. Dat licht hem ook niet echt. Fenrir is liever vriendelijk tegen andere, hij wilt geen problemen krijgen. Er werd streng op neer gekeken als een wolf van de roedel ook maar durfde een ander aan te vallen zonder rede, en dit heeft zijn effect na gelaten. Hij spreekt zelden tot nooit iemand tegen en laat zich ook makkelijk sturen door andere hun wensen en plannen. Ook hield hij zich vaak stil tijdens argumenten en ruzies in de roedel, en zou hij veder ook eerder zwijgen dan direct een hele conversatie te beginnen. Tijdens gesprekken kan hij ook heel nerveus overkomen, hij controleert constant zijn omgevingen. Zijn oren bewegen ofwel heen en weer of hij speurt de horizon af met zijn ogen of zijn snuit draait wat rond om verschillende geuren op te vangen. Maar Fenrir is erg beschermen over familie en vrienden, dat is hem ook bij gebleven van zijn roedel. Hij zou waarschijnlijk eerst waarschuwend grommen voor alleen hij echt iets gaat doen, maar hij zou ze niet alleen laten.

Geschiedenis

Al voor de gevechten waren los gebroken was het een gewoonte van het Capitool om dieren te gebruiken om van alles te weten te komen over de districten. Een van die dieren die ze gebruikten waren wolven. Het begon heel simpel, afgetrainde wolven uitzetten tussen de districten om informatie te verzamelen. Deze wolven waren niet getraind om te doden, maar om geluidloos mensen af te luisteren en plaatsen door te geven. Maar deze schuwe dieren werden vlug ontdekt en de mensen van de districten begonnen ze op zicht te doden. Het Capitool gaf het toch niet op, en ze begonnen de dieren genetisch te verbeteren. Betere zintuigen, sneller, een beter uithoudings vermogen en het belangrijkste, intelligentie. Er waren nog wel wat eigenschappen die werden toegevoegd doorheen de generaties wolven. Ook werden de meeste van wolven in het capitool zelf geboren, onder strikt toezien van de wetenschappers daar. Dit kwam omdat er van de wolven werd verwacht dat ze terug keerde met nieuwe informatie. Daarna werden ze nog bij gehouden tot de wetenschappers er zeker van waren tot ze in orde waren, of dat er geen drachtige vrouwtjes in de roedels zaten, om ze vervolgens weer op pad te steuren. Als er een vrouwtje in de roedel drachtig was werd de roedel in het capitool gehouden, tot de pups groot genoeg waren om met de roedel mee te gaan. Ook vonden de wetenschappers het belangrijk dat de puppy’s hun relatie met de roedel ontwikkelde, voor veder onderzoek.
Fenrir is zo in de wereld gekomen, samen met nog drie andere pups, 2 meisjes en een jonegn. Fenrir was de laatste van de vier maar dit heeft echter nooit een effect op hem gehad, want alle puppy’s waren gezond geboren. Het enige wat hierdoor was, was dat de wetenschappers hem subject C12 noemden. Zijn broertjes en zusjes hadden ook zo een naam. De wetenschappers deden dit zodat ze makkelijker de wolven konden benoemen maar  van tijd tot tijd gaven ze de wolven ook een bijnaam. Zo kwam het vaak voor dat een wetenschapper zwarte wolven Fenrir noemden, naar de zoon van de Noorse god Loki en de vorstreus Angrboda. In de roedel zelf werden er ook namen gegeven, aangezien deze dieren de intelligentie van een mens hadden. De roedel van Fenrir stond bekend als de BlacLyko’s en voor Fenrir zijn naam nam de moeder die van de wetenschappers over, niet wetend waar die vandaan kwam. Het duurde vervolgens nog wel een tijdje voor de wolven weer werden los gelaten, dankzij het feit dat deze wolven ouder werden dan normale wolven en dat het even duurt voor een puppy in staat is met de roedel mee te gaan. Na een drie jaar werden ze weer los gelaten, maar wat de wolven niet wisten was dat dit de laatste keer was dat ze de wetenschappers zouden zien.
Fenrir groeide veder op in zijn roedel, deze was niet zo bijzonder groot. Je had zijn ouders, zijn broer en zussen, en dan nog twee tantes en een neef.  Het maakte Fenrir niet echt veel uit, dat zijn roedel wat klein was, zo kon hij iedereen leren kennen. Oudere broes of zussen had hij niet naar zijn weten, de wetenschappers namen soms pups van verschillende roedels om nieuwe te maken, om hun genen meer te vermengen. Het duurde ondertussen een tijdje voor Fenrir zijn roedel weer een groep mensen had gevonden, ze kwamen er steeds minder en minder tegen. De roedel besloot om deze een tijdje te volgen, voor nuttige informatie maar ze kregen echter niks nieuws te horen. Al vlug besloten ze om weer door te gaan maar werden verrast door jagers. De mensen die ze hadden gevolgd hadden hun groep opgesplitst mochten ze mutilanten tegenkomen. De mensen dachten dat de wolven gevaarlijk waren en dode bijna heel de roedel. Fenrir kon nog ontsnappen, en nog een paar andere ook maar in de verwarring waren ze elkaar kwijt geraakt. Dit was een jaar geleden, en Fenrir zwerft nu rond, hij heeft geen idee wat hij anders kan doen want zijn overlevende roedel genoten heeft hij nooit terug gevonden, hij weet niet eens als ze nog leven.

Extra

Fenrir is qua uiterlijk een zwarte wolf, niet groter of kleiner dan de gemiddelde wolf. Zijn ogen zijn amber kleurig. Zijn vacht kan soms een grijze glans hebben in het zonlicht en het zou zelfs kunnen dat je er grijze haren in vindt.
Fenrir is sneller dan een normale wolf en kan makkelijk een mens uitlopen, maar hij is niet extreem snel. Je gaat hem geen 100 km per uur zien lopen, want dat kan hij gewoon niet. Ook heeft hij een zeer goed uithoudings vermogen. Een normale wolf kon al lang achter zijn prooi aanzitten, Fenrir kan het nog langer volhouden maar heeft ook zo zijn limieten. Hij zou toch van tijd tot tijd goed moeten eten en drinken om dit te kunnen volhouden. Zijn zintuigen zijn ook uitstekend. Fenrir kan van enorme afstanden al geluiden oppikken. Zijn zicht doet het ook goed, vooral in het donker eb zijn ruik vermogen is ook zeer goed, als de wind ten minste niet in de ander richting blaast. Zijn intelligentie is het zelfde als die van een mens, met andere woorden zou hij makkelijk wiskunde kunnen doen. Dit werd eerder gebruikt door de wolven om hun kansen in te schatten wanneer ze mensen gingen afluisteren en opsporen. Hierbij is ook nog gekomen dat deze dieren in staat zijn om de menselijke taal te verstaan en zelfs te spreken. Fenrir zou een gesprek kunnen aangaan met een van de mensen als hij zou willen._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Fenrir BlacLyko zo maa 23, 2014 7:27 am


Hierbij zit Fenrir in Class 3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fenrir BlacLyko

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Mutilanten-
[/size]