IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Micah Whannell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Micah Whannell

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 23-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 24 Years
Partner:

BerichtOnderwerp: Micah Whannell zo maa 23, 2014 3:53 am

Micah Whannell
Domine, miserere mei, sana animam meam quoniam peccavi tibi.


Voornaam: Micah
Achternaam: Whannell
Bijnamen: Pr†est
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Seksualiteit: Hetro
Leeftijd: Mens / MutilantKarakter

Als je Micah tegen zou komen op staart is er één eigenschap dat je meteen zal opmerken; hij zal je nooit in de ogen aankijken. Als hij het wel doet is dat enkel wanneer de andere persoon hem niet aan ziet, vanaf het moment dat hij terug word aangekeken zal hij zijn blik terug verlagen. Zo zal hij ook nooit handen schudden. Het is niet dat hij smetvrees heeft, hij houd gewoon niet van het directe contact dat je daarmee krijgt. Hetzelfde geld voor oogcontact. Je kan teveel afleiden van iemand zijn ogen, emoties zijn bijvoorbeeld al snel af te lezen in iemand zijn ogen. Daarbij kunnen ogen volgens hem ook zeer misleidend zijn. Micah wilt dit alles graag vermijden, en vermijd daarom oogcontact. In ogen zie je teveel, of juist te weinig.

Micah is ook niet de persoon die snel een sterke band krijgt met iemand. Het is gewoon dat hij zich niet interesseert in het menselijke ras, ze zijn saai en zo voorspelbaar. Hij zal wel altijd zijn best doen om mensen te beschermen tegen de gruwelen van de wereld, maar hij heeft het niet in zich om een sterke band te krijgen met iemand. Altijd al was hij een persoon die alleen optrok en mensen hielp, maar voor de rest niets anders met hen deed. De enige momenten dat hij echt een gesprek had met mensen was wanneer ze kwamen biechten, maar dan spraken ze ook enkel over de problemen van de andere persoon. Micah was altijd al goed geweest met woorden, en het was voor hem vaak geen enkel probleem om mensen te overhalen door enkel het gebruik van woorden. Hij kon ervoor zorgen dat mensen zich terug beter voelde gewoon door te praten, daarom dat mensen graag naar hem toe gingen om te praten.

Micah voelt dus geen band met mensen, maar dat wilt niet zeggen dat hij een band voelt met Mutilanten. Zeker niet. Volgens hem zijn het Demonen, gecreëerd door de Duivel. Wezens die allemaal vermoord moeten worden. Hoe onschuldig de Mutilant er ook uit ziet, het blijft een wezen dat niet hoort te bestaan. Micah heeft er zijn doel van gemaakt om ze allemaal te vermoorden. Hij heeft er geen problemen mee, en zal ook nooit geen medelijden hebben met de Mutilant in kwestie. Toch zal hij die nooit willen laten leiden. Als hij een Mutilant zou doden dan moet het snel gaan. Micah is voor de rest een zeer aardig en rustige man. Hij heeft echter maar weinig geduld. Zijn humor is eerde sarcastisch en het gebeurt vaak dat niemand zijn humor snapt. Hij zal snel zaken grappig vinden die totaal niet grappig zijn.

Geschiedenis

Micah was opgegroeid zonder ouders. Ze waren niet gestorven, ze hadden hem gewoon verlaten. De jongen heeft zijn echte ouders dus nog nooit gezien, maar hij haat ze niet voor wat ze gedaan hebben. Misschien hadden ze wel een reden om hem achter te laten, een reden die hij nooit zou weten. In ieder geval vind hij het niet eerlijk tegenover zijn biologische ouders om hen daarvoor te haten. Ze hadden er nog voor gezorgd dat de jongen in goede handen terecht zou komen want ze hadden Micah achtergelaten in de lokale kerk. De Priesters daar hadden hem gevonden en verder opgevoed. Eerst waren ze van plan geweest om hem naar een ander gezin te brengen maar dat hadden ze uiteindelijk niet gedaan. Vanaf kleins af aan wist Micah al dat zijn ouders hem hadden achter gelaten, dat hadden ze in de kerk nooit voor hem verzwegen. Het waren ook de Priesters die zeiden dat hij zijn ouders daar niet voor moest haten, en daarom deed de jongen dat ook niet. Natuurlijk werd de jongen gelovig opgevoed, dat kon haast niet anders, maar hij was niet anders gewoon. Op school was hij vaak wel het buitenbeentje maar dat had hij nooit erg gevonden. Hij was graag alleen en het was niet dat hij gepest werd. Micah kon met iedereen goed overeen en het gebeurde wel dat hij met mensen ging praten, maar hij hield van de eenzaamheid.

Tot zijn 16de werd hij gewoon opgevoed, wel net iets anders dan andere kinderen maar zijn jeugd was vrij normaal. Natuurlijk was er ondertussen oorlog, en het leven was zwaarder, maar hij had het niet slecht. Op zijn 16de verjaardag hadden de Priesters echter besloten om het grote geheim dat ze hadden te vertellen. Onder de kerk in de kelders werden er verschillende mensen gevangen gehouden. Sommige waren Mutilanten maar er waren ook normale mensen tussen. Kennelijk was er een organisatie aan de gang die het kleine dorpje beschermde tegen al de gevaren. Een organisatie die werd gesponsord en geleid door de kerk. Ze trainde mensen om te vechten en maakten wapens. Precies wat ze ook van plan waren om te doen met Micah. Ze begonnen hem te trainen en het werd al snel duidelijk dat de jongen er duidelijk aanleg voor had.

Na enkele jaren besloot Micah om de kleine gemeenschap te verlaten om al de Mutilanten die rondliepen te doden en de wereld te bevrijden van die helse wezens. Hij had verschillende wapens meegekregen, sommige die speciaal voor hem gemaakt waren.

Extra

Micah heeft een heel arsenaal van wapens, maar bijna geen vuurwapens. Hij is zeer bedreven in het zwaardvechten en het mes werpen. Hij heeft verschillende messen op zak, allemaal met een kruis op het lemmet en andere vreemde tekens en teksten in het Latijns. Micah draagt ook twee zwaarden bij zich. Eén van die zwaarden is aan het einde wat gebogen omdat het speciaal dient om wezens te onthoofden. Het laatste dat hij bij zich heeft is een kruisboog. Het is ter vervanging van een pistool. In totaal heeft hij 10 pijlen die allemaal wit zijn en versierd zijn met gouden letters die allemaal een Latijnse tekst vormen.

Op de rug van zijn hand heeft hij een kruis getatoeëerd. Dit geld voor zijn beide handen. Rond zijn rechter pols draagt hij nog een armband met allemaal kraaltjes. Het is een armband die hij gekregen had van de Priesters voor dat hij vertrok. Ze hadden hem gezegd dat als hij ooit steun nodig had, hij enkel aan de armband moest denken. Het is dan ook een sieraad waar hij veel belang aan hecht.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Micah Whannell zo maa 23, 2014 4:15 am


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Micah Whannell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Humans-
[/size]