IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Yres Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Yres Stark

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 23-03-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Gender: Female
Age: twenty
Partner:

BerichtOnderwerp: Yres Stark zo maa 23, 2014 2:03 am

Yres Alice Stark
Somewhere in the end we're all insane


Voornaam: Yres
Achternaam: Stark
Bijnamen: /
Leeftijd: Twenty
Geslacht: Female
Seksualiteit: Hetero
Leeftijd: Mens
Class: /Karakter

Yres is een levendig en vooral naïef meisje dat alleen door deze oorlog gaat. Ze is erg goed gelovig als haar een verhaal verteld word, maar ze is zeker niet dom. Ze heeft namelijk erg slimme overlevingstechnieken uitgevonden in de tijd dat ze alleen was en toen de oorlog begon.
Yres wilt alles goed doen voor een ander en is daarom soms iets te lief voor andere. Ze leeft vooral in haar eigen wereldje waar alles perfect en liefdevol is. Niet omdat ze de echte wereld niet aan kan, maar vooral omdat ze droomt van een wereld waar alles normaal is. Waar haar broer nooit weg was gegaan en zij gewoon naar school kon en kon leren.
Yres maakt mensen graag aan het lachen en probeert altijd het positieve te zien van een situatie of van mensen. Ze is wat verlegen in het begin, maar als ze eenmaal opdreef is kan ze de oren van je hoofd praten.

Maar in dit schattige meisje zit ook een hoop woede naar het Capitool. Ze weet dan ook niet zo goed welke kant ze moet kiezen als het gaat om de mensen of om de mutilanten. Ze vind het namelijk ook de schuld van de mensen van de districten dat deze oorlog gekomen is. Als zij zich gedeisd hadden gehouden dan zou haar broer nooit naar het Capitool gehoeven.
Die woede in haar probeert ze heel erg te verbergen voor de mensen om haar heen. Vooral omdat iedereen verwacht dat ze lief en schattig doet. Maar die woede maakt soms meester van haar. Op zo'n moment kan ze behoorlijk angstaanjagend zijn en vooral erg agressief.

Geschiedenis

Yres was het tweede kind dat geboren werd in de Familie Stark. Samen met haar ouders en haar 10 jaar oudere broer Leigh reisde zij van plaats tot plaats om te kunnen schuilen. Zoals alle kinderen moest ook Yres werken in deze gemeenschap. Maar zij hoefde nooit zo hard te werken als andere kinderen. Dit kwam vooral door haar oudere broer Leigh die vaak klusjes van haar overnam waardoor zij veel tijd had om te kunnen spelen met haar poppen.
Ondanks die vrije tijd verliet ze haar broers zijde nooit. Vooral omdat mensen moesten denken dat ze aan het werk was, maar ook omdat ze zich veilig voelde bij haar grote broer. Ze schepte dan ook graag over hem op bij vriendinnetjes van haar. Yres en Leigh waren bijna altijd samen, Yres keek dan ook op naar haar grote broer en wilde net zo stoer worden als dat hij was.
Maar haar veilige omgeving werd in een klap veranderd toen Leigh weg was. Yres wist niet waar hij was en hoe lang hij weg zou blijven. Ze begreep het niet en gaf zichzelf de schuld dat hij weg was gegaan. Misschien had ze iets verkeerds gedaan waardoor hij weg was gegaan. Ondanks het verdriet dat Yres voelde kon ze niet blijven op de plaats waar ze nu waren. Niet lang nadat Leigh vertrokken was werd de plaats waar ze verbleven aangevallen door Mutilanten. Yres heeft zoveel mogelijk mensen geprobeerd te redden en is met hun gevlucht naar een nieuwe plaats.

Kamp Skye is niet veel later opgericht. Yres had zoveel mogelijk mensen gered en de leiding genomen van het nieuwe Kamp. Ze verzorgde de zieke en de gewonden. Begroef te mensen die het waren overleden en zorgde dat de kinderen een veilige thuisplek hadden om te kunnen spelen. Het kamp is niet groot en de mensen zijn niet de meest sterke soldaten. Maar het is een kleine samenleving zoals Yres het wilde voor haar zelf. Zelf was ze nog bezig met het uitvinden waar haar broer kon zijn. Ze probeerde overlevende te vragen of zij Leigh hadden gezien die dag dat hij weg was gegaan. Sommige hadden nuttige informatie andere wisten het niet. Sky zocht het gebied uit waar ze eerder hadden gewoond, maar geen een van de sporen leiden naar Leigh.
Toen dat Yres terug kwam naar het kamp was die al een aantal keer aangevallen door Mutilanten, Yres haar mensen hebben de meeste kunnen afweren. Een aantal Mutilanten zitten gevangen in het kamp en daar kwam Yres er achter dat haar broer een van hun geworden is. Haar zoektocht nam een andere wending aan.

Yres weet niet meer zeker of ze naar haar broer moet gaan zoeken. Ze was bang dat hij net zoals de andere Mutilanten was geworden en Yres niet meer zou herkennen. Ze liet haar zoektocht links liggen, soms pakte ze het nog wel op, maar dan herinnerde haar gevangen haar wel weer hoe gevaarlijk de mutilanten waren. Ze zorgde vooral voor de mensen in het kamp en wilde die vooral veilig hebben. Ook zorgde ze voor reizigers die langs het kamp komen en een slaap plaats zochten. Zo komt er geld binnen in het kamp of andere waardevolle spullen waarmee ze Kamp Skye verder op kunnen bouwen.

Extra

Kamp Skye is het kampement dat Yres heeft opgebouwd samen met de overlevende van haar vorige kampement. Zij heeft de leiding over deze mensen en zorgt vooral veel voor de mensen in het Kamp. Het kamp vind plaats in de kelder van de oude Fabriek van district 7. Yres had deze plaats gekozen omdat de muren nog stevig waren en gebruikt konden worden als verdediging. Daarbij stond de fabriek nog redelijk overeind waardoor ze maar weinig materiaal nodig hadden om huizen te bouwen. Het enige nadeel is dat de grond haast niet vruchtbaar is en het voedsel daardoor redelijk schaars is.
De plaats is moeilijk te vinden als je niet weet waar de deur zit van de kelder. De deur worden elke dag bewaakt door twee mensen van het kamp. Je kan niet zo maar naar binnen. Beneden is de kelder verdeeld in delen. Er is een gedeelte voor de zieke waar ze geholpen kunnen worden. Een gedeelde dat dient als kleine huizen waar mensen een nieuw leven proberen op te bouwen en een klein gedeelte waar reizigers veilig kunnen slapen en eten en een kleine markt waar mensen hun waren kunnen verkopen.
Onder deze normale gemeen schap is een gedeelte waar sommige mensen van het kamp komen. Alleen de mensen die Yres volledig vertrouwd, daar beneden zitten namelijk de Mutilanten die zij gevangen hebben en die zij uithoren voor informatie. Meestal worden deze verhoringen niet op vriendelijke manier gedaan. De Mutilaten worden daar gemarteld om alle informatie binnen te krijgen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Yres Stark zo maa 23, 2014 2:21 am


De groep die Yres heeft kan je hier aanmelden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yres Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Humans-
[/size]