IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Win some lose some

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Catelyn Carson
Class Two Mutilant
avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 22-03-14

Character sheet
Gender: Women
Age: 19
Partner: You think you can love me?

BerichtOnderwerp: Win some lose some za maa 22, 2014 12:27 pm

Ze was voor het eerst eindelijk alleen, ze hoorde niks buiten wat vogels om en de zee die nogal veel geluid maakte waardoor ze al het andere om haar vergat. Echter was ze hier voor een doel, ze moest eten hebben om te overleven. En wat was er beter dan een grote meer met voedsel er in. Al moest ze er wel zorgen dat de vissen hoog genoeg kwamen om hen te kunnen pakken. Ze had een bootje gevonden aan een steiger waar ze vervolgens in was gegaan en nu zat ze midden op het water en hield het water goed in de gaten. Elke keer dat er een vis in de buurt kwam greep ze die met haar lange klauwen. Na er een aantal gevangen te hebben besloot ze terug te gaan om een plek te zoeken om te overnachten en haar vis op kunnen eten. Na een aantal minuten was ze weer op het land en liep ze richting de bomen. Ze hield de omgeving goed in de gaten en luisterde na elke geluidje in de buurt. Na een half uur te hebben gelopen zag ze een klein hutje die overwoekerd was met planten. Maar het gat waar de deur eerder gezeten moest hebben was nog steeds zichtbaar. Aarzelend liep Catelyn naar binnen en vond het huisje nog best netjes. Zodra ze zeker wist dat er niemand hier meer een lange tijd was geweest kon ze eindelijk gerust tellend adem halen. Catelyn zette haar tas op de grond en veegde een tafel schoon voor ze daar de vissen op legde. Ze vond een oude bezem waarmee ze het meeste stof mee weg veegde en besloot uiteindelijk aan haar avond eten te gaan. Maar dan zou ze eerst de vis moeten schoonmaken en daar had ze water voor nodig. Echter had ze nog genoeg flesjes met water om maar een beetje te gebruiken. Catelyn pakte een van haar flesjes en deed een heel klein beetje water in een bakje. Vervolgens maakte ze de vis schoon. Zodra dat gedaan was en alle afval uit de vis was sneed ze de vis in stukjes. Langzaam at ze het op terwijl ze wat afwezig van haar af keek en eerlijk gezegd ook niet meer oplette of er iemand naderde. Ze was nu helemaal alleen met haar gedachten en haar vis die verrassend goed smaakte. Misschien moest ze maar eens vaker zelf vis gaan vangen. Ondanks een paar mislukte pogingen was het haar toch gelukt dankzij haar lange nagels. Net toen ze aan haar laatste vis wou beginnen hoorden ze wat geluid van buiten afkomen waardoor ze meteen recht stond en langzaam naar buiten liep. "Wie is daar?!" Vroeg ze dreigend. Klaar om toe te slaan wanneer het nodig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loka Auditore
Class One Mutilant
avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 19-03-14
Leeftijd : 22

Character sheet
Gender: F
Age: 20
Partner: Music exists to speak the words we can't express.

BerichtOnderwerp: Re: Win some lose some za maa 22, 2014 2:51 pm

Het was alweer een tijd geleden dat ze zich in de districten had bevonden. Bovendien verkoos ze veel liever de grenzen dan het risico te lopen opgejaagd te worden. De vrouw had al wat moorden op haar naam. Allemaal moorden die; helemaal niet meer naar haar zorgen; steeds weer bekend geraakten en mensen weer alert maakte op het gevaar. Maar tot nog toe had ze hen altijd al gemeid. En dat was tot op de dag van vandaag zonder problemen afgelopen. Maar nu had ze honger. Het was de honger die de wolf het woud in dreef. Of in dit geval de gemuteerde moordmachine. De vrouw toonde geen enkel grijnsje emotie meer. Sinds de dood van hen heeft ze nooit meer gelachen. En waarom zou ze. Het leven was voor haar zo al triestig genoeg.

Helemaal verzonken in gedachten trapte de mutilant op een knarsend takje. Ze snoof diep in via haar neus en ademde voorzichtig weer uit via haar mond. Geen enkel levend wezen had haar aanwezigheid hier opgemerkt. Maar haar zintuigen daarentegen wel. Een beeld vormde zich met klank. Aan de voetstappen van de vrouw te horen was Loka nog steeds niet ontdekt geweest. Totdat weer één of ander takje besliste om te knarsen. Loka hield haar adem in maar tot haar opluchting bleef zij onopgemerkt. Een eekhoorn daarentegen die voor de knarsende tak zorgde viel daarentegen wel op. Loka likte haar lippen af bij deze sappige aanblik. Maar dan moest ze beslissen. Haar blik ging heen en weer van de vrouw in het hutje en de eekhoorn in de boom. Loka besliste dan maar de gemakkelijkste weg te pakken. Hoewel een eekhoorn vele malen leniger en smaller was dan een mens waagde ze haar kans maar op het kleine diertje. Vanuit haar vizier uit deze positie haalde ze één van haar wapens boven. Een opening in haar beschermingssuit ging open waardoor een balistic knive naar boven schoot. Het wapen kwam oorspronkelijk uit haar schouder, maar dankzij het vele aanpassen van haar pak lijkt het er op alsof het onderdeel is van het pak. Maar schijn bedriegt. En daar was zij zich het meest bewust van. Ze kon als één van de beste infiltreren in het gewone volk door wat vodden an kleren boven haar pak aan te trekken. Maar helaas geldt dit niet voor de hele dag. Vroeg of laat komt haar bloeddorst weer boven, en valt ze gauw weer buiten de toon. Dat waren de momenten waar de mensen als kippen zonder kop door elkaar renden en bijzondere patrouilles op haar afgestuurd werden.

Maar zover ging ze het niet laten komen nu. Het beest had honger. Het beest moest gevoed worden. Loka likte hierbij haar lippen af. Het vizier van haar dieptezicht, ofwel het oeroude trucje om je dominante oog dicht te trekken, richte zich op haar prooi. Haar tong bevochtigde haar mondhoek. De vrouw verplaatste zich op jagersvoeten waarbij geen enkel geluid te horen was. Maar dat laatste takje pakte haar. Het takje knapte en de eekhoorn keek haar vlak in haar ogen en vluchtte. In één of andere diervorm kon ze wellicht nog een achtervolging in zetten. Maar het licht van de dag had niet genoeg energy geveven om ook daadwerkelijk te veranderen. Loka vloekte. De woorden ontglipten uit baar mond en kwaad brulde ze. Haar woede uitte zich in de rest van haar ledematen, en zo wist ze weer de nodige aandacht te trekken. Loka ving het geluid en de geur op van de vrouw die nu in de deuropening stond. Ondanks de vele woede die zich in haar lichaam bevond ging ze ze dan maar vriendelijker gedragen als dat ze zich voelde. Loka baande zich een weg via de bomen om via het dak zich naar beneden te laten vallen en de vrouw een klap uit de delen die amper voor een littekentje kon zorgen. Loka gromde waarbij ze zich van het dak liet vallen en gehurkt op de grond vlak voor de vrouw terecht kwam. De aanblik op haar lichaam was al genoeg voor haar om te weten dat ze al die tijd mis zat. Ze liet haar blik op de vrouw haar lichaam vallen en keek haar doordringend aan. Niets die erop leek dat deze vrouw wellicht een goede prooi ging zijn. Loka zuchtte en rolde haar ogen. "Loka" mompelde ze haast onhoorbaar met een zucht.

~Val ook zo in slaap ;s

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://asenia.actieforum.com
Catelyn Carson
Class Two Mutilant
avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 22-03-14

Character sheet
Gender: Women
Age: 19
Partner: You think you can love me?

BerichtOnderwerp: Re: Win some lose some zo maa 23, 2014 2:08 am

Door het gebrul werd het alleen maar duidelijker dat ze hier niet alleen was. Maar toch twijfelde ze kort. Ze had nog nooit een mens horen brullen. Misschien was het wel geen mens maar een dier. Maar aan de andere kant, misschien was het iemand zoals zij. Haar blik gleed kort naar haar handen. Ze was echt niet de enigste die gemuteerd was. Ze was nog nooit een andere mutant tegen gekomen maar haar maker had het haar verteld. Er waren meerdere als haar, die allemaal gemaakt waren door het Capitol. Maar ze was gemaakt om een andere reden wist ze. Namelijk het beschermen van Jared maar ze had gefaald en nu zou ze iedereen laten boeten voor wat ze ooit ook maar Jared hadden aan gedaan. Iedereen die ook maar een nare gedachten over hem hadden gehad zouden vermoord worden op de meest pijnlijk manier. De bewegingen boven haar haalde haar uit haar gedachten. En zorgde er voor dat ze al haar aandacht weer naar de vreemde liet gaan. Nu wist ze zeker dat het geen dier leek te zijn. Het liep namelijk op twee benen. Catelyn kon net op tijd naar achteren gaan en het duurde niet lang voor er een vrouw voor haar op de grond gehurkt terecht kwam. Ze liet haar blik over de vrouw heen gaan, was zij nu de gene die gebruld had?

Dat zou je nou niet bepaalt verwachten. Haar pupillen vormde zich kort naar die van een kat zodra de vrouw voor haar haast onhoorbaar sprak. Achter niet voor haar. Zodra ze de naam had gehoord werden haar pupillen weer normaal. "Aangenaam Loka." Sprak ze. Even twijfelde ze terwijl ze naar binnen keek en daarna terug naar de vrouw. "Ik neem aan dat je op jacht was?" Sprak ze tot de conclusie. "Ik heb vis voor je als je wilt?" Waarom ze deze vreemde haar eten gaf wist ze eigenlijk ook niet. Maar ergens voelde ze dat ze dat maar beter wel kon doen. Misschien zat ze ook wel heel erg fout en was deze dame aan het schuilen voor iemand. Als dat het geval was dan had ze zich zelf waarschijnlijk in de problemen gewerkt. Iets waar ze nu niet zo heel veel zin in had.

"Als dat het geval is, kom binnen het ligt op tafel." Na die woorden draaide ze zich om en liep verder het hutje in. Ze vroeg zich toch echt af wat zij in de bomen deed. Zelf was Catelyn daar ook veel te vinden maar dat betekende natuurlijk niet automatisch dat iedereen dat deed. De reden waarom zij dat deed, tja ze was goed in klimmen en ergens voelde ze zich toch een stuk veiliger boven de grond dan op de grond. Maar dat liet ze niet snel merken. Ze had zelfs eens een keer gedaan dat ze hoogte vrees had enkel om de schuin te werpen dat ze het niet durfde. Maar natuurlijk was ze veel sneller boven dan het meisje om wie het ging. Van kleins af aan klom ze al, en met haar mutatie's ging het echter alleen maar beter. "Ik ben Catelyn trouwens." Sprak ze uit het niets, niet echt wetend of de dame er nog was of dat ze al weer weg was gegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loka Auditore
Class One Mutilant
avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 19-03-14
Leeftijd : 22

Character sheet
Gender: F
Age: 20
Partner: Music exists to speak the words we can't express.

BerichtOnderwerp: Re: Win some lose some zo maa 23, 2014 12:24 pm

Loka snoof de geur die de dame droeg in zich op. Éen van de dingen die ze al van jongs af aan aangeleerd had. Aan een geur kon je namelijk veel over een persoon en zijn situatie te weten komen. Natuurlijk deed zij altijd haar best om haar geuren te maskeren door zich anders te gedragen naar haar emotie's dan ze was. Dit had de dame al vaak uit de problemen gered. Maar nu nam ze alleen de situatie van de dame in zich op zonder aan haar eigen emotie's te denken. De vrouw had bloedvlekken op haar handen wat haar zo weer dol dreef. Toen de vrouw haar haar maaltijd aanbood kon ze deze moeilijk weigeren. Ze volgde de vrouw naar binnen waar enkele vissen op tafel lagen. Loka griste zo een vis de tafel af en in enkele tellen had ze hem al binnen geschrokt. Haar honger was alweer voor een klein deel gestild maar ze bedwong de neiging om nog een vis van de vrouw in te pikken. Voor nu kon ze weer een paar dagen verder. Loka voelde de blik van de vrouw op zich branden. En dus draaide ze zich naar haar om. Hoewel haar blik dolheid uitstraalde had dit niets van in zich. Het was maar om de schijn weer op te voeren. Ze kon niet voorzichtig genoeg meer zijn bij zowel mensen als mutanten.

Voor het eerst kwam de drang om de vrouw te vertrouwen sinds lange tijd weer naar boven. De dwang om verder in te gaan op het gesprek kon ze niet bedwingen. "Heb al een tijd niet meer in iemand zijn buurt gekomen. En dus liep het jagen fout." Verder zweeg ze weer even. Ze was nooit de spraakzaamste geweest. Veel was het zelfs zo dat ze voor soms dagen niets zei. Meestal had ze niets bijzonders te zeggen en dan was de stilte beter dan te praten.

Srry ben echt niet lekker~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://asenia.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Win some lose some

Terug naar boven Ga naar beneden

Win some lose some

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: PANEM :: District 4 :: Lake-
[/size]