IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Catelyn Carson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Catelyn Carson
Class Two Mutilant
avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 22-03-14

Character sheet
Gender: Women
Age: 19
Partner: You think you can love me?

BerichtOnderwerp: Catelyn Carson za maa 22, 2014 8:44 am

Volledige naam
Plaats hier een Quote


Voornaam: Catelyn
Achternaam: Carson
Bijnamen: Cat
Leeftijd: 19
Geslacht: F
Seksualiteit: Biseksueal
Soort: Mutilant
Class:Karakter

Catelyn is verrassend genoeg een zacht aardig meisje. Ze is erg zorgzaam en beschermd, ze is een stil type en houd van rust buiten dat om kan ze ook erg druk zijn. Vaak heeft ze hyper momenten en dan staat ze echt te springen. Toch heeft ze ook een slechte kant. Ze is namelijk geprogrammeerd om te moorden. Hier door is ze erg agressief, en snel op haar teentjes getrapt. Ze twijfelt nooit om iemand de doden hierom is ze eigenlijk best een goeie wapen om iemand te doden. Maar ook als beschermer dient ze goed. Ze is toch erg onzeker over haar zelf en denkt niet aan haar zelf. Zolang ze haar 'maker' maar kan redden is het goed. Echter heeft ze hier in gefaald. Vandaar ook dat ze een soort van door is gedraaid. Ze is op zoek naar iedereen die hem ook maar pijn heeft gedaan om hen te moorden.

Geschiedenis

Catelyn is 20 jaar geleden geboren in de familie Carson, ze had twee oudere broers en woonden bij haar ouders. Catelyn had in haar eerste 6 jaren een redelijk normale jeugd. Echter veranderde hier alles aan toen ze ontvoerd door twee mannen. Gelukkig werd ze gered door een wat oudere man die haar vertelde dat haar familie was vermoord. Echter wou Catelyn hier niks van weten maar zodra de man haar bij haar huis had afgezet wist ze genoeg. Catelyn werd door de man weer mee genomen en hij begon haar op te voeden als zijn eigen dochter. Hij gaf haar echter elke keer een injectie. Langzamer had begon Catelyn te veranderen ze hoorde en zag beter zo ging het maar door. Langzamer hand werd ze opgeleid tot een moordwapen. De man Jared had een chip in haar geplaatst waardoor ze alleen zijn bevelen op volgde. Catelyn leerde te vechten en was op haar 12de al klaar om aan haar baan te beginnen. Echter faalde ze op haar 18de. Ze moest van Jared een boodschap doen maar zodra ze terug kwam vond ze Jared dood in bed. Catelyn ging hier aan kapot. De gene die hem vermoord hebben, zijn echter vergeten dat Catelyn nu onhandelbaar is. Jared was de enigste die haar in de hand had. En nu ze gezworen heeft iedereen te doden die ook maar iets tegen Jared had is ze een dodelijk wapen die in gang is gezet door zijn dood.

Extra

Catelyn heeft de volgende mutatie's gekregen. Zodra ze een van deze gebruikt veranderen haar pupillen in die van een kat.
Agility: Iemand met dit vermogen kan snel van de ene beweging naar de andere, en is meestal erg sierlijk, wendbaar en licht op hun voeten. Hier door is Catelyn ook wat sneller dan mensen maar niet abnormaal snel.
Versnelde genezing: Dit betekend echter niet dat haar verwondingen binnen een paar seconden genezen zijn. Een klein wondje kan binnen een paar uur al weer genezen worden maar grote wonden duren echter wel een dag of 2 voor ze echt genezen zijn. Vaak blijft er ook een litteken achter.
Verhoogde zintuigen: Door dat haar maker haar de krachten van een kat wou geven kan ze ook veel beter horen dan een mens. Echter moet ze zich wel inspannen om dit te doen.
Nachtzicht: Catelyn kan veel beter zien in het donker dat mensen.
Intrekbare klauwen: Catelyn kan haar nagels 'uit' laten komen zodat ze scherper en langer worden en dus dodelijk. Haar nagels worden op dat moment een stuk sterker en zijn veel moeilijk te breken. Catelyn kan hier door heel makkelijk dingen door snijden, hakken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Catelyn Carson za maa 22, 2014 10:52 am


Hierbij zit Catelyn in Class 2

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Catelyn Carson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Mutilanten-
[/size]