IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Skye Frost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Skye Frost
Class Two Mutilant
avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 20-03-14
Leeftijd : 19

Character sheet
Gender: female
Age: 17
Partner: Love is just an other waste of time...

BerichtOnderwerp: Skye Frost za maa 22, 2014 8:03 am

Skye Frost
One day, I'll be like the wind.

Voornaam: Skye
Achternaam: Frost
Bijnamen: Icy /// Hurricane /// Swift
Leeftijd: 16
Geslacht: female
Seksualiteit: hetro
Leeftijd: Mutilant
Class: 2Karakter

Koppig:
Koppigheid is erg typisch voor Skye. Ze zal niet erg snel naar het advies van andere luisteren en de kans dat ze het opvolgt is er bijna niet. Als ze ergens zeker van is kun je proberen wat je wil, maar je zal haar niet snel overtuigen. Als wild vreemde zal ze niet eens luisteren naar wat je te zeggen hebt.

Nieuwsgierig:
Skye is altijd berijd om nieuwe dingen te leren zoals vechttechnieken etc. Ook al neemt ze advies niet snel aan zal ze wel luisteren als iemand haar iets probeert te leren. Als er iets is wat ze niet weet zal ze er ook veel aan doen om dat wel te weten te komen.

Doorzetter & strever:
Als er een ding is waar Skye pure haat voor heeft is opgeven. Het maakt haar niet uit wie er opgeeft en waarbij, voor haar is dat het grootste teken van zwakte. Zelf zal ze ook altijd door gaan tot dat het gene wat ze wil lukt, het maakt haar dan ook niet uit hoe lang ze er over doet. Ze zal alleen stoppen als ze vrijwel perfect is of ze echt niet meer verder kan.

Algemeen:
Skye is best onvoorspelbaar, je kan maar moeilijk voorspellen hoe ze zal reageren. Meestal heeft ze een bepaalt voorgevoel bij mensen. Hoe ze zich tegenover die mensen draagt hangt af van dat voorgevoel. Bij mensen die ze vanaf het begin al niet mag zal ze zich heel anders gedragen dan bij mensen die ze wel mag. Als ze iemand niet mag zal ze, arrogant, agressief en ongeïnteresseerd zijn. Als ze iemand wel mag zal ze redelijk vriendelijk zijn voor zo ver dat mogelijk is voor haar.

Geschiedenis

Skye heeft haar snelheid van haar vader. Deze heeft haar ook alles geleerd en haar beschermt in haar eerste jaren. Door zijn snelheid heeft hij haar kunnen verplaatsen en beschermen voor alle mulitanten en mensen. Haar moeder is vlak na haar geboorte vermoord door een stel mulitanten. Haar vader heeft haar meegenomen. Sinds dien heeft ze met haar vader geleefd. Toen ze een jaar of zeven was kon ze haar vader al aardig bijbenen. Samen trokken ze zo snel door de gebieden dat niemand hun iets kon doen. Tot een mulitant net zo snel als hun was. En haar vader vermoorde. Doordat ze zich al een beetje kon shapeshiften wist ze dat ze zich kon veranderen in een vos en vluchten. Toen was ze nog maar net twaalf jaar oud. Eén jaar lang heeft ze alleen gereisd, en alle mensen en mulitanten vermeden. Echter kwam ze op een gegeven moment een andere mulitant tegen. Ze dacht dat deze gevaarlijk was, echter was dit niet het geval. Deze mulitant heeft haar uitgelegd over de classen van mulitanten en dat hij ongevaarlijk dus class 4 was. Na een tijdje er mee gepraat te hebben heeft Skye besloten om een tijdje met hem mee te reizen om meer te leren. Achteraf bleek dat haar vader over veel dingen had gelogen. Zelf was hij een class 1 mulitant en haar moeder een class 3 mulitant. Haar vader had haar dus in de loop van tijd laten denken dat het goed was om mensen en andere mulitanten te vermoorden, reden of niet. Echter na een jaar met deze mulitant gereisd te hebben vertelde hij haar dat hun wegen hier zouden scheiden. Zonder verdere redenen te geven is die mulitant vertrokken. Voor de tweede keer in haar leven was ze helemaal alleen. Deze keer was ze wel voorbereid op wat het leven haar zou gaan brengen. Sinds dien reist ze alleen rond. Door haar vader heeft ze wel erg snel de neiging om iemand te vermoorden, ze kan zich echter meestal wel beheersen. Bij mulitanten heeft ze meer moeite om zich te beheersen dan bij mensen. Waarom dit is weet ze zelf ook niet.

Extra

Familie: They are all killed, I'm the only one left. Because I'm a fighter.
Crush: Love is just an other waste of time.
Height: 1,80m
Weight: 60kg
Hair style: redelijk lang en stijl maar licht golvend
Hair color: white
Eye color: ice blue
Mutaties:
Snelheid:
Skye kan een erg hoge snelheid bereiken door gewoon te rennen. Haar snelheid is dan zo hoog dat je haar amper kan zien. Echter is het dan weer ook niet zo snel dat het teleporteren is, al komt het er wel redelijk bij in de buurt. Dit gebruikt ze vaak in haar voordeel bij gevechten. Zo kan ze zich zo snel verplaatsen dat haar tegenstander haar niet kan raken, behalve als die ook heel snel is. Dit kan ze ook gebruiken om de tegenstander uit te schakelen voordat deze ook maar de kans krijgt om een centimeter te bewegen.
Dingen bevriezen:
Dit kan nog best moeilijk zijn. Hiervoor moet ze zich heel goed consentreren wat haar niet altijd lukt. Het ijs zal zich vanuit de toppen van haar vingers snel over het hele voorwerp verspreiden. De dikte van het ijs zal afhangen van het voorwerp. Bij voorwerpen die veel water bevatten zal het dikker zijn dan bij voorwerpen die geen water bevatten.
Shapeshifting:
Het veranderen van vorm. Hierdoor kan ze in wat ze ook maar wil veranderen. Echter voordat ze dit kan moet ze het gene waar ze in wil veranderen wel eens gezien hebben. Skye kan overal in veranderen behalve in mensen. Mensachtige kan wel, maar geen levende mensen. Ook gaat niet alles even gemakkelijk. Vossen en lynxen kan ze zo lang volhouden als ze wil. Echter zijn andere dingen moeilijker om lang vol te houden.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Skye Frost zo maa 23, 2014 5:47 am


Hierbij zit Skye in Class 2

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Skye Frost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Mutilanten-
[/size]