IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Jack Daniels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jack Daniels
Class One Mutilant
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 16-03-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Gender: Male
Age: 24
Partner: My head is like a prison cell, all by myself. I'm waiting for a friend to come and break me out

BerichtOnderwerp: Jack Daniels ma maa 17, 2014 1:03 am

Jack Daniels
we're all part of a system. You wanna start a war? Do you think they hear you now?


Voornaam: Jack
Achternaam: Daniels
Bijnamen: Project 4
Leeftijd: 24
Geslacht: Male
Seksualiteit: Hetero
Soort:  Mutilant
Class: Class 1Karakter

Gevoelloos zo kan je Jack het beste omschrijven. Hij voelt geen pijn en hij kan zich niet in denken in andere mensen. Hij leeft nogal in zijn eigen wereld. Hij ziet de wereld door de ogen zoals zijn maker het wilde. Bloed moet vloeien en het liefst zoveel mogelijk. Jack heeft geleerd om van niemand te houden omdat iedereen in de weg staat. In de Arena mag niemand overleven want dat kost het Capitool te veel geld. Dus Jack mag niemand laten leven.
In gevangenschap van het Capitool was Jack een stil en rustig persoon. De meeste monsters om hem heen maakte lawaai in de kooien en wilde laten horen wie de baas was, maar Jack kan zich heel goed stil houden in dat soort momenten. Hij is daar ook speciaal voor gebouwd. Om te kunnen sluipen tussen de bossen en over de open vlakte zodat hij in stilte mensen kon vermoorden.

Normaal eten kan zijn maag niet verteren. Hij drinkt bloed van mensen of van dieren om op krachten te blijven. Zo moest hij ook in Arena's mensen vermoorden omdat hij anders zelf ook dood zou gaan. Het bloed van mensen maken zijn zintuigen scherpen, vooral het horen en het zien. Hij beweegt zich gemakkelijker (bijna dierlijk) dan mensen. Zijn scherpe tanden gebruikt hij om mensen te kunnen doden, met zijn klauwen kan hij mensen in stukken rijten. Maar dat is niet eens het gevaarlijkste aan Jack. Het gevaarlijkste aan Jack is dat hij vertrouwen uitstraalt. Dat hij mensen weet in te palmen en dat ze hem vertrouwen en dat ze denken dat hij ze helpt door de Arena heen te komen. En net op het moment je het niet verwacht valt hij aan en vermoord hij de mensen die hem vertrouwen.
Maar om die vertrouwen te winnen kan hij er moeilijk uit zien als een monster met zwarte ogen, lange klauwachtige handen en scherpe hoektanden. Om die vertrouwen te winnen ziet hij er uit als een gewone jongen.

Na zijn tweede operatie van het Capitool werd Jack nog sterker gemaakt. Zijn zintuigen waren scherper, zijn krachten waren groter en zijn bloeddorst nog groter. Maar ook hadden twee nieuwe snufjes toegevoegd aan deze charmante jongen. Een daarvan was dat hij een donkere schaduw kan oproepen om zich heen en zich zo kan laten verdwijnen voor de ogen van mensen. Het tweede snufje is dat hij kan shapeshiften in mensen die hij gezien heeft.

Jack ziet er uit als een jongen van 24, maar hoe oud hij precies is weet hij niet. Hij weet alleen dat zijn lichaam is gestopt met groeien na de eerste operatie en dat hij ook niet ouder is geworden (lichamelijk).

Geschiedenis

De echte naam van Jack is Lucas Yale van District 3, alleen kan Jack zich niets meer herinneren van zijn oude leven. Hij was een van de spelers van de Honger Spelen. Hij was een van de spelers die als laatste was overgebleven samen met een meisje van District 7. Het arme kind zou dood gaan door de handen van Lucas, maar hij kon het niet. Hij kon haar niet doden dus pleegde hij zelfmoord. Alleen voordat hij overleed had het Capitool hem gered. Niet omdat de mensen zo aardig voor hem waren omdat hij zo goed gevochten had. Nee ze hadden hem gered omdat hij een van de betere vechters was. Lucas werd geheeld door de doktoren van het Capitool. Hij was Proef Project nummer 4, afgekort Project 4. Voor Lucas waren er een aantal andere mensen die de operatie hadden door staan maar het niet hadden overleefd. Lucas kreeg geen keuzen en hij werd vast gebonden aan het ziekenhuisbed om vervolgend geopereerd te worden tot Project 4.

In een helse pijn werd Project 4 wakker. Zich niets meer kunnen herinneren van zijn oude leven. Lucas bestond niet meer alleen nog maar Project 4. De pijn kwam doordat de scherpe hoektanden van Project 4 door groeide en zijn nagels doorkwamen en zijn handen braken tot klauwen. Zijn hoofd deed pijn van de scherpe lichten en van de geluiden die hij om zich heen hoorden. Project 4 wilde zijn handen tegen zijn oren duwen, maar die zaten nog steeds vast gebonden aan het bed. En honger, Project 4 had honger, hij wilde geen normaal eten want dat kon zijn maag niet verteren. Uiteindelijk kwamen de doktoren er achter dat Project 4 wel op bloed kon leven nadat hij een van de zusters had gebeten.
Toen alle proeven waren gedaan op Project 4 werd hij getraind. Hij werd vertelt dat hij een moord machine was en dat hij mensen zou doden. Dat hij geen medelijden met hun hoefde te hebben want ze wilde dit zelf. Project 4 geloofde de mensen die het hem vertelde, hij werd behandeld als oud vuil, kreeg maar weinig te eten en werd moord lustiger bij elke hongerspelen die er aan kwam. Hij werd gebruikt in de Arena's om mensen te doden en dat waren dan ook alleen de enige momenten waarin Project 4 genoeg te eten binnen kreeg. Daarna werd hij weer voor een jaar opgesloten in de kelders van het Capitool in de hoop dat hij de volgende Hongerspelen weer mee kon doen.

Toen er tussen de cellen van de monsters te spraken kwam dat de districten plannen aan het maken waren om het Capitool aan te vallen, zag Project 4 zijn geest al zweven. Het zou nooit lang duren totdat hij dood zou gaan als het de Districten zou lukken om het Capitool binnen te komen. Maar Project 4 kreeg een hele andere betekenis in deze oorlog. Hij werd opnieuw geopereerd door de mensen van het Capitool. Hij werd nog sterker gemaakt en nog scherper in zintuigen gemaakt. Hij kon nieuwe dingen, zoals schaduw oproepen en shapeshiften. Maar Project 4 heeft dat nooit geleerd te gebruiken. Doordat zijn kracht groter was dan eerst zag hij namelijk een kans om te ontsnappen en nu er een oorlog bezig was, was het Capitool bezig met andere zaken dan heel erg letten op was Project 4 deed.
Die avond ontsnapte Project 4 en doodde hij iedereen die hij tegen kwam op zijn pad. Schuldgevoel kon hij er toch niet van hebben. Eenmaal buiten de deuren van het Capitool zag Project 4 wat er nou werkelijk aan de hand was. Niets van de Districten was over en het enige wat Project 4 kon doen was proberen te overleven tussen alle mensen en monsters die hem wilde doden. Hij had zijn eerste stap in een van de afgebrande Districten gezet. Een fles rolde tegen zijn voeten aan en op het half af gescheurde label stond de naam: Jack Daniels. Project 4 nam de naam over omdat hij zichzelf geen Project 4 meer wilde noemen. Zijn doel is om de mensen van het Capitool en daarbuiten te doden. Zij hadden er voor gezorgd met hun Spelen dat Project 4 altijd honger leed in donkere cellen onder het Capitool.Extra

Jack ziet er uit als een normale jongen als hij in zijn gewone gedaante is. Als hij veranderd in zijn mutatie, groeien er lange scherpe nagels uit zijn vingertoppen en breken zijn handen tot klauwen. Zijn hoektanden groeien door dat scherpe hoektanden waarmee door vlees kan bijten als hij een koekje doorbijt.

Zijn zintuigen zijn in zijn mutatie en in zijn gewone gedaante scherp. Hij kan beter horen en zien dan gewone mensen. Hij kan zich soepeler bewegen dan mensen en zijn uithoudingsvermogen is groter dan die van mensen.

Er zijn twee krachten die Jack nog niet kan gebruiken. Het schaduw oproepen gaat hem redelijk af, maar werkt nog lang niet zoals het hoort te werken en is ook erg uitputtend voor Jack. Hij gebruikt het alleen maar als hij geen andere keuzen meer heeft of als hij een adrenaline kick heeft een niet in controle is van zijn krachten.

Het shapeshiften heeft Jack nog maar een keer gedaan. Tijdens zijn uitweg vinden in het Capitool heeft hij per ongeluk een keer van gedaante veranderd. Daarna is het nooit meer voor gekomen en weet Jack ook niet precies hoe hij het moet doen. De enige informatie die hij heeft staat in het dossier dat hij mee gestolen had  uit de kamer waar hij wakker was geworden.


_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Jack Daniels ma maa 17, 2014 5:18 am


Hierbij zit Jack in Class 1

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jack Daniels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Mutilanten-
[/size]