IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

» Mutilanten «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Emily Thorne
Administrator
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Female
Age: 24 years
Partner: Just as there are two sides to every story, there are two sides to every person. One that we reveal to the world and another we keep hidden inside.

BerichtOnderwerp: » Mutilanten « ma maa 10, 2014 7:27 am

Mutilanten
» May the odds be ever in your favor «
Een mutilant is een mutant die oorspronkelijk is gecreëerd door het Capitool voor de Honger Spelen. Deze mutilanten zijn ervoor gemaakt om mensen te vermoorden en zijn dus uiterst bloeddorstig en meestal erop gebouwd om te moorden. Sommige mutilanten zijn ergens anders voor gemaakt, zoals het kopiëren van gesprekken. De mutilanten die speciaal zijn gemaakt voor de oorlog, zijn extra bloeddorstig en vooral extra gevaarlijk voor de mensen; want het enige waar zij echt op uit zijn, is de dood van een mens. Zij zullen er dus nooit over twijfelen om een mens dat ze tegenkomen aan te vallen. Er zijn ook mutilanten die uit de arena’s  zijn gekomen toen de andere mutilanten hen vrij hebben gelaten, zij zijn misschien net iets minder bloeddorstig en gevaarlijk, maar nog steeds heel gevaarlijk voor een mens; omdat deze ooit de mensen in de arena hebben geprobeerd te vermoorden. Mutilanten kunnen van allerlei soorten mutaties hebben, zoals meerdere armen, extreme kracht, controle van iemands gedachtes en nog veel meer. Door voortplanten kunnen zij zich ontwikkelen en kunnen er nog meer mutaties ontstaan en zelfs nieuwe mutilanten kunnen zo gecreëerd worden.

Een mutilant is een mutant die oorspronkelijk is gecreëerd door het Capitool voor de Honger Spelen. De meeste mutilanten zijn ervoor gemaakt om mensen te vermoorden en zijn dus uiterst bloeddorstig en meestal erop gebouwd om te moorden. Echter zijn er ook minder gevaarlijke mutilanten, zoals bijvoorbeeld vogels die gesprekken kunnen kopiëren. Hier op Never Ending Story hebben we vier soorten, classes, van mutilanten.

Class One
Wanneer een mutilant onder class one staat, dan betekent dat, dat deze mutilant het meest gevaarlijk is en dus ook het meest gebouwd is op het moorden van anderen. Bij een class one mutilant moet je meteen denken aan mutilanten die speciale mutaties hebben waarmee ze gemakkelijk iemand kunnen ombrengen, zoals wapens die aan ze zijn vast gebouwd, vlijmscherpe tanden en misschien zelfs magische krachten. Onder deze categorie behoren ook de meeste mutilanten die tijdens de oorlog zijn losgelaten door het capitool.

Class Two
Deze mutilanten zijn gevaarlijk, maar net iets minder gevaarlijk dan de class one mutilanten. Zij zijn ook sterk en bloeddorstig, maar hebben minder sterke mutaties die hen zal helpen bij het moorden van anderen. Hieronder behoren meestal de mutilanten die ervoor gebouwd zijn om te vermoorden, maar niet de wapens hebben om het te doen. Zij moeten dan, net zoals de normale dieren, vechten met hun eigen klauwen en tanden; zij lijken dan ook meestal op een diersoort, maar dan geheel versterkt; dus bijvoorbeeld een slangen mutilant zal vele malen groter en langer zijn en zijn gif zal sterker zijn, maar hij zal nog steeds op een slang lijken.

Class Three
De mutilanten van Class Three zijn minder gevaarlijk dan die van Class Two en daarbij ook het minst gevaarlijkst van de drie groepen. Deze mutilanten hebben wel nog een mutatie die een gevaar kan vormen voor mensen, maar deze mutaties zijn niet zo sterk als die bij class one en two.

Class Four
Deze mutilanten zijn helemaal niet gevaarlijk en zijn ergens anders voor bedoeld dan het moorden van anderen. Zoals bijvoorbeeld vogels die gesprekken kopiëren, dieren die gedachten kunnen lezen en ga zo door.

_________________
When everything you love has been stolen from you,
sometimes all that you have left is revenge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://neverendinggames.actieforum.com

» Mutilanten «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IMPORTANT :: Handbook :: Information-
[/size]