IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Heather Swan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Heather Swan

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 15-03-14
Leeftijd : 18

Character sheet
Gender: Female
Age: 20 years
Partner:

BerichtOnderwerp: Heather Swan za maa 15, 2014 7:28 am

Heather Swan
Close your eyes en let it go


Voornaam: Heather
Achternaam: Swan
Bijnamen: -
Leeftijd: 20 years
Geslacht: Female
Seksualiteit: Hetro
Leeftijd: Mens / Mutilant
Classen: -Karakter

Heather is al vanaf jongs af aan een meisje die erg geïnspireerd word door de natuur. Ze leeft het liefst zo 'clean' mogelijk, dus zonder al die chemische troep die mensen al eeuwen lang gebruiken. Je kan haar wel beschrijven als een bijzonder meisje, gezien ze nu eenmaal wat anders is dan de rest. Haar ouders stierven al op jonge leeftijd en ze stond er al snel helemaal alleen voor. Hierdoor is ze erg voorzichtig geworden en vertrouwd ze anderen niet echt snel. Als je haar eenmaal kent kan je haar beschrijven als een gevoelig meisje, met een enorme liefde voor de natuur. Ze weet ook erg veel over geneeskrachtige planten en eetbare kruiden, wat altijd van pas kan komen.

Geschiedenis

Heather werd geboren in een gezin die al twee oudere kinderen had. Haar ouders hadden eigenlijk nooit een derde kind gewild, omdat het moeilijk te onderhouden was. Echter wilde haar moeder het kind houden, en zo kwam Heather ter wereld. In hun huishouden woonden tevens ook hun opa en oma van hun vaders kant. Haar oudste broer, Darrel, werkte net zoals hun vader de hele dag om genoeg eten voor iedereen te krijgen. Hij was net veertien toen Heather geboren werd. Ook had ze een acht jaar ouder zusje genaamd Cato. Het leven leek normaal te zijn, totdat hun dorp aangevallen werd door een groep mutanten. Toen was Heather tien jaar oud, en al redelijk op zich zelf. Ze wist samen met haar oma en zus Cato te vluchten. De rest bleef achter en werden genadeloos vermoord door de mutanten. Het enige wat Heather nog heeft van haar vader is een kruidenboek, waar elke generatie zijn kennis inschreef over geneeskrachtige en eetbare kruiden en planten. Eigenlijk was deze voor haar broer Darrel, maar hij was vermoord door de mutanten. Van haar moeder heeft ze een zilveren kettinkje met een bedeltje eraan. Erin zit een klein uurwerk met een foto van Heather, Cato, Darrel en hun ouders. Ze had de zelfgemaakte boog van haar broer meegenomen, die ze tot op de dag van vandaag nog altijd heeft. Het heeft fraaie versieringen erin die met mes uit het hout zijn gehakt, iets waar haar broer vroeger veel tijd in heeft gestoken. Heather wist een paar weken te overleven met haar oma en zusje, tot haar oma ziek werd. Ze hadden vertraging op hun reis en moesten tijdelijk blijven waar ze waren. Uiteindelijk overleed hun oma en Heather moest samen met haar oudere zus op pad. Ze kwamen weer mutanten tegen op hun pad die haar oudere zus vermoordden, maar weer overleefde Heather het. En sinds dien stond ze er helemaal alleen voor.

Extra

Inventory:
- Een groot kruiden/planten boek, een erfstuk wat al eeuwen in hun familie is. Deze draagt ze mee in haar rugzak waar ook wat standaard dingen inzitten en waar ze haar gevonden kruiden in meedraagt.
- Pijl en boog waarvan de boog gemaakt is door haar broer. Het heeft een fraai houtwerk en ziet er dus ook erg professioneel uit. De pijlen maakt ze zelf van rechte takken, die ze dan scherp maakt met haar zakmes.
- Een oud zakmes, maar nog wel scherp genoeg om van takken scherpe pijlen te maken, touwen door te snijden en nog veel meer. Ook gebruikt ze deze om vlees mee klaar te maken en plantenstengels door de snijden.
- Een ketting met een hartjesvorm met hierin een uurwerk en een foto van haar overleden familie. Dit heeft ze van haar moeder gekregen en is er dus erg gehecht aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Re: Heather Swan za maa 15, 2014 7:32 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Heather Swan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Humans-
[/size]