IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Leigh Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Leigh Stark
Administrator
avatar

Aantal berichten : 83
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Male
Age: 30 years
Partner: Why fall in love when you can fall asleep?

BerichtOnderwerp: Leigh Stark za maa 15, 2014 5:59 am

Leigh Stark
Kill them, they told me, and killing is what I'm about to do.


Voornaam: Leigh
Achternaam: Stark
Bijnamen: /
Leeftijd: 30
Geslacht: Man
Seksualiteit: Hetro
Leeftijd: Mens / Mutilant
Class: Class 2Karakter

Leigh is nooit een man van veel woorden geweest. Hij hield van lachen en van gezelschap, zelf plezier maken vond hij nooit erg, maar hij kon serieus zijn als het moest. Je kan zeker zeggen dat hij een man van zijn woord is, maar ook iemand die alles zou doen om zijn geliefden te beschermen. Als iemand waar hij om geeft ooit pijn word gedaan door zijn doen zal hij het zichzelf nooit kunnen vergeven. Het is misschien wel zijn grootste zwakten. Zijn gevoelens laat hij te vaak in de weg komen, zeker als het gaat om zijn zusje Yres. tegenover haar is hij zeer beschermend. Je moet maar één woord verkeerd zeggen over haar en je hebt Leigh tegen je gekeerd. Door dat hij zo beschermend is tegenover haar zou je hem alles kunnen laten doen als je Yres in je handen hebt.
Hij is wel nog iemand die soms een gebrek aan humor lijkt te hebben, maar dan vooral wanneer dat hij echt serieus is. Er zal dan geen glimlach van af kunnen en zeker geen lach. Je moet het niet eens proberen. Iets dat wel positief is aan hem, is dat Leigh onwijs veel geduld heeft. Je zal hem niet snel kwaad krijgen omdat hij zijn geduld heeft verloren. Echter moet je hem niet gaan onderschatten. Hij is een prima vechter en heeft dankzij bepaalde veranderingen onwijs veel kracht. Het is dom om hem tot je vijand te maken.
Ondanks dat draagt de man een groot schuld gevoel met zich mee. Hij had namelijk belooft dat hij ervoor zou zorgen dat de mensen die ooit bij het Capitool zouden hebben gehoord deze oorlog wonnen. Dat betekende dus dat hij zijn eigen mensen zou moeten bedriegen en het is niet iets waar hij trots op is maar hij heeft geen keus. Hij zou het graag opzij schuiven en gewoon negeren maar om de één of andere reden is hij daar niet toe instaat. Leigh kan er niet voor kiezen om zich tegen het Capitool te keren en daar is hij echt kwaad om. Het is constante woede en schuldgevoel dat hij met zich meedraagt. Sterker nog, het is een zware last omdat hij moet liegen tegen de mensen waar dat hij om geeft.

Geschiedenis

Leigh werd geboren als eerste kind van Mary-Jean en Isaac. Hij had niet het beste leven, maar geen enkel kind had dat nog. Samen met de groep waar ze bij hoorden moesten ze heel vaak rondreizen, opzoek naar andere plaatsen om te schuilen. Van kleins af aan werd er bij kinderen al een grote druk op de schouders gelegd, en zo ook bij Leigh. Nooit had hij echt de kans gehad om kinds te zijn, maar daar had je geen tijd voor in die tijd. Door het flink te kort aan eten was hij altijd al een magere jongen geweest, maar naarmate hij ouder werd begon hij heel wat spieren te ontwikkelen. Toen dat de jongen een jaar of 10 was kreeg hij er nog een zusje bij; Yres. Leigh wou niet dat zijn zusje net zoals hem moest opgroeien, vandaar dat hij de verantwoordelijkheid op zich had genomen om zijn zusje te beschermen. Haast altijd was hij aan haar zij en de twee werden bijzonder close. Ze hadden een band zoals geen ander en dat kon je zien. Waar Yres was, daar was Leigh, en omgekeerd net hetzelfde. Yres was echt een braaf kind met een zeer goed hard. Ze kon je altijd aan het lachen maken, hoe zwaar de tijden ook waren en dat bewonderde Leigh aan haar. In vergelijking met haar humor had hij niets. Hij kon geen grappen vertellen terwijl zijn zusje de domste grap super grappig kon laten klinken. Ze was echt vrolijk en Leigh hoopte dat het altijd zo kon blijven. Jammer genoeg kreeg zij ook meer verantwoordelijkheid naarmate ze ouder werd, maar Leigh zorgde ervoor dat ze nog steeds zichzelf kon zijn. Ze hadden het vaak gehad over de oorlog en hoe het zou moeten eindigen. Leigh was het daar altijd mee eens geweest en hij had dan ook besloten dat hij er iets aan moest doen. Op dat moment wist hij nog niet dat het een grote fout was geweest. Het had meer kwaad gedaan dan goed. Leigh was er altijd zeker van geweest dat zijn zusje hard geleden had toen hij was vertrokken. Nooit waren ze van elkaars zijde afgeweken en nu kwamen ze er ineens alleen voor te staan. Het enige verschil was dat Yres haar ouders nog had, en dat Leigh helemaal alleen was.

Vrijwillig had Leigh zichzelf opgegeven bij het Capitool. Hij wist wat de risico's konden zijn en wat voor veranderingen het kon hebben maar hij nam de risico's. De man wou niets anders dan deze oorlog stoppen en dat ging alleen maar wanneer dat één van de twee partijen won. Altijd had hij gedacht dat het Capitool de beste wapens had en dus ook meer kracht. Dat was de reden dat hij had besloten om naar het Capitool te gaan. Midden in de nacht had hij zijn vrienden en zijn familie verlaten. Hij had ze achtergelaten in District ** zonder te zeggen waar hij heen ging. Ze zouden alleen maar teleurgesteld zijn als hij zei dat hij richting het Capitool ging. Leigh besloot dan ook om ze niets te zeggen. Midden in de nacht was hij aan zijn toch naar het Capitool begonnen om pas dagen later aan te komen. Het was niet bepaald een korte weg naar het Capitool en heel vaak had hij moeten omlopen. Hij was verschillende Mutilanten tegen gekomen en had die iedere keer moeten ontwijken. Zwaar bewapend was hij niet dus hij wou zeker niet in een gevecht komen met één van hen. Voor de rest ontweek hij ook al de mensen die hij op zijn pad tegen kwam, tot hij eindelijk het Capitool had bereikt. Het zag er verschrikkelijk uit. Vele gebouwen waren verwoest, en de tekenen van oorlog waren duidelijk te zien. Lang had het niet geduurd voor de man iemand had gevonden, of beter gezegd, zij hadden hem gevonden. Vele vuurwapens waren op hem gericht en ze hadden Leigh gedwongen om op zijn knieën te zakken. Geen haar op de man zijn hoofd dacht eraan om niet te gehoorzamen, dus de man zakte door zijn knieën de grond op met zijn  handen achter zijn hoofd. Ze vroegen wat hij hier kwam doen en de man antwoorden toen eerlijk dat hij zich bij hun wou aansluiten. Niemand leek hem te vertrouwen en ze sloegen hem dan ook in de boeien. Alles wat gebruikt kon worden als wapen werd van zijn lichaam verwijderd en hij werd zeker 3 keer gecheckt om er zeker van te zijn dat hij onbewapend was. Pas toen ze zeker waren brachten ze hem naar het hoofdkwartier.

Leigh werd zeker niet met open armen ontvangen. Hij werd opgesloten tot ze er zeker van waren of ze hem konden vertrouwen. Dat moment was echter nooit echt gekomen, wel waren ze met een voorstel gekomen. Het Capitool had iets uitgevonden en ze wilden weten hoe werkte. Of het zelfs werkte. Als Leigh daarmee zou instemmen zouden ze hem vertrouwen en werd hij officieel één van hen. Op dat moment had de man toegestemd, maar als je hem nu dezelfde vraag zou stellen dan had hij beter geweten. Het was een grote vergissing geweest maar dat wist hij toen nog niet. Tegen het einde van de week zouden ze het gene testen, maar tot dan werd Leigh verplicht om in de cel te blijven. Als je daar zo zit gaat de tijd zeer traag vooruit, zeker omdat je niets te doen hebt, maar toch was het einde van de week er snel. Enkele soldaten kwamen hem uit de cel halen en begeleiden hem naar een andere ruimte. Leigh wist totaal niet wat hij moest verwachten, hij wist niet eens wat er uitgetest moest worden, maar toen hij de witte ruimte zag met al de dokters en professors besefte hij wat voor een fout hij had begaan, maar daar liet hij niets van merken. Als hij op dat moment ineens van gedachten zou zijn veranderd was hij vast dood geweest. Hij gehoorzaamde zoals hij moest en ging liggen op een lange witte tafel. Bijna meteen kreeg hij een masker op zijn gezicht dat ervoor zorgde dat hij in een diepe slaap viel zodat iedereen aan het werk kon.

Uiteindelijk werd Leigh weer wakker. Hij wist niet hoe lang hij buiten bewustzijn was geweest maar het was lang, zeer lang. Meteen was er een dokter naar hem toe gekomen toen hij wakker was geworden. Vele vragen werden gesteld. Er werd gevraagd hoe hij zich voelde, of hij ergens pijn had, of dat hij alles nog kon bewegen en Leigh moest toegeven dat hij zeer verward was. Hij vroeg hoe lang hij had geslapen en daarop werd geantwoord 1 maand. Uit verbazing wist hij toen niet wat hij moest doen of zeggen. Nog steeds had hij geen idee wat er zou zijn veranderd, maar zodra hij rechtop ging zitten werd het duidelijk. Zijn linker arm voelde vreemd, heel vreemd. Paniek kwam meteen naar boven toen hij het glimmende metaal zag dat zijn arm hoorde voor te stellen. Hij volgde met zijn andere hand het metaal tot aan zijn schouder. Misschien dat het gewoon een soort schild was, een omhulsel dat diende als wapen. Dat was het inderdaad, maar het was niet verwijderbaar. Het hing werkelijk vast aan zijn lichaam, en het was er niet af te krijgen. De paniek werd hem na een tijd net iets te veel en de Dokter werd verplicht om hem iets te geven waardoor hij weer kalmeerde. Wanneer at Leigh gekalmeerd was werd alles aan hem uitgelegd. Er werd gezegd dat alles een succes was geweest, dat het echt een wonder was. Ze zeiden hem ook dat hij nu veel sterker was dan de meeste mensen. Dat hij sneller en sterker was en dat ze zijn arm wat hadden aangepast. Iets dat hij zelf ook wel had kunnen zien. Kennelijk was het metaal gemaakt van een onverwoestbaar materiaal. Het zou elke stoot, beet of wat dan ook kunnen tegen houden zonder er een schram aan over te houden. Geschikt als verdediging maar ook als wapen. Samen met de kracht die de man had gekregen kon hij zeer krachtige stoten geven met zijn arm. Boksen waarmee je makkelijk iemand zijn arm mee kon breken.

De eerste paar dagen werden er nog verschillende onderzoeken gedaan en mocht hij nog niet naar buiten. Na dat de testen gedaan waren en alles kennelijk een succes was mocht hij gaan en staan waar hij wou, zolang hij maar trouw bleef aan het Capitool. Er werd van hem verwacht dat hij terug naar een district zou gaan, om zich daar bij de rebellen aan te sluiten. Samen met ze te vechten en hun vertrouwen te krijgen. Enkel om ze daarna in de rug te steken en van binnen uit aan te vallen. De man weet nog steeds niet wat hij juist is. Hij voelt zich niet meer echt menselijk, maar hij vind zichzelf ook geen Mutilant. Wat hij ook is, hij is gevaarlijk voor de mensen en dat weet hij goed genoeg.  

Extra

Je kan misschien beter zeggen dat Leigh zelf een wapen is. Iets dat gecreëerd is door het Capitool gemaakt om te vechten en te moorden. Ze hebben ervoor gezorgd dat de man veel sneller is dan een normaal mens. Niet zo snel dat het lijkt alsof hij kan teleporteren, maar hij zou met gemak een auto die 100 rijd kunnen inhalen en vervolgens voorbij steken. Hier komt ook bij zien dat hij een veel beter uithoudingsvermogen heeft, net zoals zijn reflexen ook sterk zijn verbeterd. Hij moet al een hele tijd lopen voor dat hij moe zal zijn. Ook zijn kracht is zeer hard toegenomen. Dat zijn echter de veranderingen die je met het blote oog niet kan zien. Het grote stuk metaal -zoals Leigh het noemt- dat zijn arm vervangt is zeker iets dat onopvallend is. Zijn arm is gemaakt van een zeer stevig soort metaal. Er zijn verschillende testen op uitgevoerd. Met elk mogelijk wapen hadden ze geprobeerd om er een schram om te krijgen, maar er was niets dat het metaal kon beschadigen. Zelfs de beet van een Mutilant had geen effect. Je kan wel zeggen dat zijn arm het perfecte schild is, maar ook een zeer goed wapen om mee aan te vallen. Het metaal samengevoegd met de kracht die hij beschikt kan voor zeer harde klappen zorgen.
Voor de rest heeft de man verschillende messen op zak samen met nog 1 pistool. Dit pistool gebruikt hij echter alleen wanneer het echt nodig is, dit in verband met de kogels. Hij is zeer zuinig met de kogels doordat je er zeer moeilijk aan kan komen de laatste tijd.


_________________


Laatst aangepast door Leigh Stark op za maa 15, 2014 6:32 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emily Thorne
Administrator
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 08-03-14

Character sheet
Gender: Female
Age: 24 years
Partner: Just as there are two sides to every story, there are two sides to every person. One that we reveal to the world and another we keep hidden inside.

BerichtOnderwerp: Re: Leigh Stark za maa 15, 2014 6:18 am


Hierbij zit Leigh in Class 2

_________________
When everything you love has been stolen from you,
sometimes all that you have left is revenge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://neverendinggames.actieforum.com

Leigh Stark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Never Ending Games :: IN CHARACTER :: Character Creation :: Mutilanten-
[/size]