IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken

PANEM

Geen nieuwe berichten

Capitol


Het Capitool was ooit de hoofdstad van Panem en daarbij dus de machtigste stad. Zij stonden aan de top, maar nadat de mutilanten de stad zijn binnengedrongen en veel hebben kapot gemaakt, staan hier enkel ruïnes die erg hoog zijn en ieder moment zouden kunnen instorten. De natuur neemt zijn plek weer in en sommige mutilanten houden zich hier nog steeds schuil; wachtend op een volgend slachtoffer.

Yesterday I died...
do maa 27, 2014 8:35 pm
Emily Thorne Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

District 4


District 4 bestond vroeger uit een prachtige stad, waar vissen en de haven centraal stonden. Nu heeft het hoge gras en het riet bij het water de overhand genomen, ook zijn er meerdere rivieren ontstaan die verschillende gebouwen vernield hebben. Deze stad is nu geheel overwoekerd met planten, hoog gras en water.

Win some lose so...
zo maa 23, 2014 12:24 pm
Loka Auditore Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

District 7


District 7 bestaat uit een groot verbrand bos, waar soms opeens spontaan nieuwe vlammen kunnen ontstaan door de droogte bijvoorbeeld in de zomer. Dit district is door bomaanslagen aangevallen door het capitool, om de andere districten toentertijd af te schrikken.

I'm waiting for ...
wo apr 02, 2014 10:48 pm
Yres Stark Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Outside


Vroeger waren dit de grenzen tussen de districten en het capitool, grenzen die soms kilometers lang waren en ervoor zouden zorgen dat de districten nooit met elkaar te maken kunnen hebben. Dit gebied is dus ook erg groot en het bestaat dus ook uit vele klimaatsoorten en vele verschillende soorten gebieden.

Basic needs
do maa 27, 2014 5:28 am
Skye Frost Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten